torsdag 17 juli 2008

Sommardop

Hej!

Wow, det är otroligt att folk faktiskt fortsätter att kika in här trots att jag är så vansinnigt dålig på att skriva någonting här... Orden, tankarna och inspirationen har inte riktigt infunnit sig men skam den som ger sig!

Här är det full fart och planerna inför sommarens dop börjar ta form. Det har nästan blivit en tradition för oss att hålla dop vartannat år i augusti... Efter kyrkan kommer alla hem till oss och vi dukar upp i Salen. 

För fyra år sedan såg förrätten ut så här:En helhet av rummet:För två år sedan såg det ut så här:Välkomstdrink:Korten är tagna "prebloggning" så bilderna är inte alltför stajlade och genomtänkta... 

Efter dopet är det dags för byggfirman att återvända till oss och sätta igång med renovering av just Salen. Rummet är fantastiskt med 8 stora fönster och 6m takhöjd men är i nuläget inte alltför vackert.... Det återstår mycket jobb innan vi kan slå oss ned i soffan och tända en brasa! 

Men som sagt; skam den som ger sig!

Hoppas att du som läser det här har en riktigt skön sommar! Här öppnade sig precis himlen för en rejäl hagelskur...

7 kommentarer:

Therese sa...

Hej!! ÅHHH va kul o få läsa från dig igen... är inne o kikar nästan varje dag hos dig. o nu har jag äntligen kommit igång på riktigt me min blogg.ahsfamily.blogg.se så välkommen in till mig.. hoppas du snart hittar lusten o skriva igen, saknar din inlägg. Kram :)

Karin sa...

Lycka till med dopet! Hoppas du bjuder på många bloggstajlade bilder ;)

Grodmamman sa...

Vad mysigt med dop! Härligt att ha ett så stort rum att vara i också!
Kram

Zäta sa...

Vad roligt med ett dop att planera för. Hoppas det inte haglar på dopdagen i alla fall!

hem ljuva hem- helena sa...

Så underbart att få äga en stor sal med 6 m i takhöjd! Perfekt för (dop)fester! (Ja, säkert andra fester också)! Hoppas att vi får följa ditt bloggande även den dagen ni påbörjar renoveringen av detta "rum". Vad har ni för planer för renoveringen? Berätta gärna!! Hoppas att ni har det skönt i sommarvärmen. Kram!!

Trollmor sa...

Hoppas att ni får ett fint dop!
Och vilken underbar sal att hålla till i.
Kram

Anonym sa...

Hallå gumman, var har du tagit vägen???? Kom tillbaka!