onsdag 14 november 2007

4 år!

Idag, för exakt fyra år sedan, fick vi nycklarna till vårt hus och sov vår första natt på madrasser mellan ekande väggar. Jag som fram tills dess levt mitt liv i lägenhet fick lära mig en hel del nya saker som nybliven husägare. Till exempel att små hål i tomaterna inte betyder transportskador utan påhälsning av möss på köksbänkarna. Eller att ibland finns det inget varmvatten när man tänkte tvätta håret eftersom pannan lagt av. Lärde mig ju också hur man sätter igång pannan igen...

Kan inte låta bli att visa några bilder från den första tiden i huset!

Oj, oj, oj. Det har hänt en del på fyra år som tur är...

20 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

det är kul ibland att kika tillbaka, åtminstone är jag sån att jag glömmer hur mycket vi faktiskt gjort, det bara bubblar av allt som jag vill göra härnäst...
Det ser ut att ha hänt en del ja!
Härligt!
Kram
S.

Karin sa...

Så kul att få se lite före bilder. Tänk vad fort man vänjer sig vid bekvämligheter. Ett tag hade vi alltid en hink under handfatet då det saknades rör mellan handfat och golv! Hi hi!

Karin/Theasrum sa...

Ångrar själv att vi inte tog mer före-bilder, är ju så kul att ha senare att jämnföra med och minnas tillbaka.

Under en vind sa...

Visst är det roligt att ha kvar gamla bilder så man minns! Det är först då man ser hur mycket man har gjort! Kram till dig!

Nicolinas boning sa...

Tänk vad fort tiden går...och vad mycket man har hunnit med men som man har glömt bort.
Det ser faktiskt mysigt ut på bilderna;-)
Kramar/Birgitta

Nicolinas boning sa...

Det är 20x20 på klinkersen. Det finns ju hur många storlekar och hur mycket färger som helst...svårt att välja,men som tur var så blev det "rätt" den här gången oxå:-)
Kramar/Birgitta

Helena sa...

Vad kul att ni har tagit före bilder. Vi har varit jättedåliga på det. Har inte börjat med det förrän det senaste året...
Många av de gamla bilderna finns dock fortfarande bevarade på min egen hårddisk (dvs inne i mitt huvud...)Tyvärr är de lite svåra att dela med sig av!! (-:
Ha en jättebra helg!!

SKATAN sa...

Härligt att ha sparat bilder från den tiden. Jag har sparat bilderna från visningen av vårt eländia radhus. De är riktigt roliga att ta fram!

Trevlig kväll önskar jag dig : )

pia sa...

vilket spännande hus ni har, kul att se "före" bilder, första gången jag kikar in här, å förhoppningsvis inte den sista;)
kram

faster atta sa...

Roligt med föra och efter bilder! Har ni lyckats att hitta rätt klinker än??? Den du visade i ett tidigare inlägg är jättefin, håller tummen för er att ni hittar rätt!

kram

Elzie sa...

Förstår inte varför ni håller på och renoverar?!?! Den gröna tapeten var ju så fin *s*. Nog har smaken ändrats sen 70-talet. Jag var med då och skulle aldrig i livet ta in orange, brunt, grönt eller medaljongtapeter igen.
Ha det så gott.
Kram Elzie

Elzie sa...

PS! Exet ville ha svart tapet med röda medaljonger!! Hade väl varit som i ett litet horhus *s*.
/Elzie

Tingeltangel sa...

Vilka underbara bilder. Kul att ha dem kvar att jämföra med.

SKATAN sa...

Hej! Mitt meddleande försvann...undrar vad ni har för er just nu? Kom möjligen "början av december" lite tidigare i ågr : ) Skatan sänder en tanke till er!

Kram.

latara sa...

Hu - vilka bilder! Men före- och efterbilder är guld värda. Det är kul att kunna se vad man faktiskt har uträttat. Jag önskar att vi hade tagit fler bilder i början. Huset var så otroligt fult då att jag undvek att ta foton. Alla bilder på barnen har gräsliga bakgrunder! Det får bli desto fler bilder nu, när vi kommit en bit på väg!

Ha en trvlig kväll!

Karin

Karin/Theasrum sa...

Hallå....! =)

Helena sa...

Var håller du hus Anna? saknar dina blogginlägg och dina kommentarer hos mig! Är det kanske så att lillebror har kommit tidigare än väntat??! (-:

Trollmor sa...

Tack för dina fina ord hos mig!
Det är roligt att kunna titta på foton över hur det en gång såg ut innan man satte igång med förvandlingen.
Tiden går fort och man glömmer lätt.
Ser att ni väntar en liten i faggorna, så spännande!
Hoppas att allt är väl.
På återseende!

SKATAN sa...

I see...jag trodde det var dags : )

Trevlig kväll!

Inredningsgalen sa...

Villket hus, det måste vara så kul men jobbigt att renovera allt. Vi har bott i vårat hus i 6 månader nu och har just fått klart badrummet. Nu är det bara trappan som skall slipas och målas sen är vi klara. Fast vinden vill jag nog inreda snarart, säg inget till min sambo!!!!