fredag 28 december 2007

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Rättare sagt är det rätt sällan det blir som man tänkt sig. Speciellt sen barnen kommit in i mitt liv har jag fått lära mig att det inte är jag som sätter dagordningen. Barnen blir inte till när man tänkt, kommer inte ut när man tänkt, vaknar tidigare än man tänkt, vill ha på sig andra kläder än de man tänkt osv osv...

Fast senaste dagarna har verkligen tagit priset i att inte bli som man tänkt. Jag hade nämligen verkligen inte tänkt att ett ilsket RS-virus skulle bita sig fast i Lillebror och tvinga honom till sjukhus på annandagen. Men det är där han befinner sig just nu, full med slangar och andningsmasker, och jag är hemma några timmar för att kramas och gosa med tjejerna.

Det som är skönt i det hela är att se vilken liten fighter han är! Han godtar inte vad som helst utan protesterar och försöker med alla medel att få bort den otäcka andningsmasken och har ryckt ut sonden flera gånger. Han kommer att klara sig igenom det här galant! Vår starka lille kille.

13 kommentarer:

Helena sa...

Nä, fy vilken otur!! Det är förstås knappast något man tänker sig att ens nyfödda baby ska drabbas av (trots at risken finns förstås).Men han kommer säkert att bli bra snart när han är så bestämd! (-: Och så har vi ju en himla bra sjukvård i detta landet! Kram och krya på er!!

Anonym sa...

Men fy då, inte roligt!
Hoppas att han kommer hem snart.

Kram

Karin/theasrum

Under en vind sa...

Men kära lille pyret...sicken stackare!!! Hoppas att ni riktigt snart får hem lille prinsen igen!! Önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!! Kramar!

SKATAN sa...

Kära du, sänder varmaste tankarna till er.

Tidsmästarinnan sa...

Men lille hjärtat! Våran lille goding fick också RS för två år sedan när han var (ganska) nyfödd. Det var bland det jobbigaste jag har varit med om, men det gick jättebra. All jordens värme och styrka till dig, lillprinsen och hela familjen!
Stor kram
S.

Karin http://hemochliv.blogg.se sa...

Gott nytt år! till dig och hela din stora familj.

Anonym sa...

Hoppas allt går väl med lillgrabben. Många kramar till er!

Under en vind sa...

Hoppas killen är piggare!! God fortsättning! Kram

SKATAN sa...

Hej! Jag sänder lite kraft från norr. Hoppas det har börjat vända!

kram.

Hanna sa...

Jag håller tummarna för er, min lillebror hade det när han var liten. Men idag är han en fullt frisk störig 15-åring! Hihi Kramar från Hanna

Anonym sa...

Men söta, rara, nu måste vi få veta hur det går med lileman. Hur mår han/ni?

SKATAN sa...

Hej!

Hoppas ni alla mår bättre. Hoppas också att din tystnad är ett tecken på att ni får mysa tillsammans.

Stor kram.

Jes/Vita villa vila sa...

Å vad jag berörs!

Stackars liten kille...Hoppas han tillfrisknar snart & snabbt. Å vad jag känner igen det där med sonden från min tid på neo med vår prematurbebis...

Ta hand om honom & varandra i massor!

Var starka och det kommer gå så bra hoppas jag! Lycka till massor!

Kram Jes