onsdag 22 oktober 2008

Nämen ser man på!

Om man inte har bloggat på ett bra tag kan man väl lika gärna passa på och smälla in ett par stycken nya inlägg samma dag! Jag tog mig nämligen tid i eftermiddags att kolla igenom en massa gamla bilder från vårt gigantiska bildbibliotek, allt medan tjejerna klippte ut bilder på leksaker och klistrade önskelistor inför julen. Det ligger fortfarande klipprester över hela golvet men det var det värt...

Den uppmärksamma läsaren har förmodligen redan sett att jag äntligen fått till en tjusig bild ovan på min älskade vita soffa! Jag har också lagt till några bilder i marginalen. Länklistan till andra bloggar är borta. Det varierar så stort vilka som är mina favoritbloggar att listan snabbt blir inaktuell. Skulle jag länka alla jag då och då gillar att titta in till skulle den bli väldans lång... Jag tycker bloggvärlden är en helt fantastisk källa till inspiration och jag är en bra mycket flitigare läsare än skribent!

I bildbiblioteket hittade jag i alla fall några bilder på barnens lekstuga som jag hittills inte visat. Det tog pappan i familjen större delen av våren att bygga denna skapelse utifrån en amerikansk ritning. Det var slitigt men helt klart värt det.Gungor, rutschkana, lekstuga en trappa upp och sandlåda därunder. Inne i stugan finns platsbyggt litet kök och bord med sittplatser varav den ena är så lång att den kan användas som säng för ett barn.

Välkommen på fika!Jag har sett många bilder på otroligt snyggt inredda lekstugor (på tal om bloggvärlden som inspirationskälla!) och undrar i mitt stilla sinne om det bara är mina barn som smutsar ner så fruktansvärt mycket med sand, geggamoja och växter när de leker? Det ser oftast ut som en storm dragit fram här inne... Men kul har de när de leker!

4 kommentarer:

Karin sa...

Nej min är också grusig men alla gör väl som du gör innan man fotar- städar :)

hem ljuva hem- helena sa...

Vilken otroligt fin lekstuga ni har!! Både invändigt och utvändigt. Ser ut som ett riktigt drömställe för barnen.
Vår lekstuga är också alltid sandig, grusig och gräsig, och i sommar har jag nästan börjat ge upp om att städa den...

Kul att äntligen få se din fina, vita soffa på bild!!
Hoppas att allt är bra med dig!
Kram Helena.

Trollmor sa...

Lekstugan riktigt bjuder in till en massa lek och bus.
Kom hit! Kom hit! :-)
En sådan skulle jag, hmmm...barnen, också vilja ha här hemma.
Vilken underbar liten filur du har bland löven i din trädgård!
Ha det så mysigt!
Många kramar Trollmor

Hilajn sa...

Vilken underbar lekplats. Samma här, vi byggde en lekstuga i somras. Jag och dottern inredde den, någon dag senare såg det ut som att stormen hade blåst in både växter, grus och sand i den. Men kul är det att leka ju:)