onsdag 22 oktober 2008

Osugen på att piffa

Ja, vad händer egentligen på byggfronten? Jag har fått frågan bland kommentarerna och jag säger som tidigare - det är otroligt att folk fortsätter titta in här och intresserar sig fast inläggen kommer så sällan! Egentligen skulle jag vilja skriva så mycket oftare. Idéerna och tankarna finns i huvudet men det är alldeles för ofta som jag bara inte orkar när det väl blir en stund över för att sätta sig vid datorn.

Hur som helst. Renoveringsarbetet fortsätter framåt men det finns inte så mycket som känns meningsfullt att visa just nu. Men det kommer!

I vanliga fall brukar jag tycka att det är jätteroligt att fixa fint hemma. Greja med blomarrangemang, sätta ihop små stilleben och göra fint i fönstret. Just nu är jag dock totalt osugen! Jag väntar bara på att jag ska kunna få piffa i mitt nya kök och vardagsrum... Allt annat känns meningslöst.

Jag har i alla fall fixat lite höststämning i blomlådorna vid trappan:


I somras reparerade vi själva trappan som verkligen var i bedrövligt skick. Vi passade på att gjuta in barnens fotavtryck:Det blev jättefint! Och förhoppningsvis hållbart så att barnen i framtiden kan sätta sina stora tonårsfötter bredvid.

Även om renoveringen av det här jätteprojektet ibland känns allt annat än roligt så är det en fantastisk känsla att skapa vår familjs hem. Här ska vi bo - för alltid!

2 kommentarer:

hem ljuva hem- helena sa...

Men vilken underbar idé att gjuta in barnens fotavtryck i trappan!!
Åhh...så fiiiint!

Trollmor sa...

Håller med Helena här ovan, helt underbart!
Kram Trollmor