tisdag 4 mars 2008

En färgglad hög!Jag är helt färdig. Slut. Shopping tar på krafterna. Men det är kul när det resulterar i en sån här färgglad hög!

Eftermiddagen spenderade Stora Tjejen, Lillebror och jag på vårt närmsta stora köpcentra. Egentligen är jag inte så förtjust i att shoppa i stora komplex men det här stället är faktiskt helt okej. Och det är onekligen praktiskt med tak över huvudet och stora breda entréer när man shoppar tillsammans med småttingarna.

Vi hade några mysiga timmar. Stora Tjejen ville ha det mesta hon såg men nöjde sig snart glatt med att konstatera att hon kan önska sig det när hon fyller 5 år. Hon har inte så stor koll på att det faktiskt är nästan ett år dit... En amnings- och fikastund på Wayne's stod såklart också på agendan.

Vad gäller kläder irriterar jag mig som vanligt på att det är så svårt att hitta fina kläder som funkar på både tjejer och killar. Stora Tjejen behöver en ny jacka inför våren som ska vara fin men också klara av att motstå lite regn och blåst. Såna jackor är ju inte alltför billiga och jag har ingen lust att behöva köpa en ny om några år bara för att Lillebror inte kan ha "tjejkläder" och Stora Tjejen tycker ju att allt som ser "killigt" ut är så fult och vill inte ens prova.

Så vi hittade inte någon jacka utan frossade i stället i riktigt tjejiga strumpbyxor och fina hängselklänningar - de kan ju Lillebror ändå inte ärva! De flesta fina grejerna hittade vi faktiskt på Lindex. De har ryckt upp sig rejält och har jättefina mönster och modeller på barnkläder.

Nej, nu är det dags att stupa i säng. Godnatt!

7 kommentarer:

Jes/Vita villa vila sa...

Vad härligt med lite shoping - mysigt ni verkar ha haft ☺

Hoppas småttingarna mår bra & att lillpojken växer och gror ♥

Kram Jes

Solsjö - Under en vind sa...

Vad kul med lte klädshopping tillsammans! Visst är det praktiskt med större center, inte lika mysigt kanske, men mera bekvämt än att springa in och ut!

Ha dte gott, kram!

Eva sa...

trevligt med en shoppingtur. Håller med dig om barnkläderna, jag har en tjej som just fyllt 1 år och gillar inte alltid behöva köpa rosa och gullegull. Men vissa butiker har så extremt uppdelat mellan pojke och flicka. Gillar Lindex, där shoppar jag nog mest till min lilla tjej. Ha det bra

NICOLINAS BONING sa...

Jag sitter här och blir lite fuktig i ögonen av längtan efter när mina tjejer och "lillkillen" var små.
Förstår att det rinner på,men ibland önskar jag mig en enda timme tillbaka av den tiden som var då.
Härligt att läsa om din vardag och minnas våran samtidigt...
Kramar/Birgitta

Anonym sa...

Hej! Jag är gravid just nu och vi har sagt till alla våra nära och kära att vi INTE vill ha en massa rosa kläder (om det blir en tjej) eller bara en massa mörka / blåa kläder (om det blir en kille). Jag kommer nog slänga alla köns-stereotypa kläder... hatar sånt!

Annas resa sa...

Jag håller med om att Lindex har börjat få riktigt fina kläder! Är det lila därifrån? Det såg jättefint ut!

Kalkstenssommar sa...

Hej!
Vilken fin bloggg! Hittade hit via tidsmästarinnan.

Nu skall jag kika runt här lite.

Kram L