onsdag 7 maj 2008

En pust av något annatLillebror och jag tog en liten roadtrip till Stockholm i helgen. Det blev ett par dagar med långa promenader, fika på Rivals uteservering, en titt på Warhol-utställningen på Moderna, indisk hämtmat, kaffe på balkongen och prat med tjejkompisar. Så mysigt!

För några år sedan bodde vi alla i samma studentkorridor och levde rätt likadana liv. I dag kunde vår vardag inte se mer olik ut!

A som vi bodde hos har en superfin etta på söder som jag bara måste visa några detaljbilder ifrån. Åh, i ett annat liv kunde den där lägenheten varit min...

Tack för en mysig helg, vänner!

6 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

å vilken härlig helg det verkar ha varit!!
(själv for jag söderut till Bästkusten denna helgen. :-)
Skönt att få lite pustar av något annat!

Kram!

Anonym sa...

Det är inte utan att man känner igen sig! Vill bara meddela att igår utökades samlingen med ytterligare fyra par flotta skor och en tjusig MJ-väska. Dagen kompletterades med några förstulna kyssar i en hiss. Bara så du vet. Ibland är livet underbart!
PUSS & KRAM!

Zäta sa...

Hej!

Vad härligt med en riktigt tjejj-helg, och så lillebror förstås.
Hoppas veckan blir lika bra, nu har ju i och för sig halva gått, men i alla fall...

Kramar
Zäta

hem ljuva hem- helena sa...

Härligt med miljöombyte och tjejhelg i storstan! Det är också kul att ni fortfarande håller kontakten trots att ni idag lever olika liv! Kram!

Classic style in city sa...

snygga skor ser ja du har..

Karin sa...

Känner igen mig. Tyvärr känner jag att de kompisar som inte bor nära mig och som har väldigt olika liv som jag nu tappar jag lätt kontakten med. Sant men synd!