måndag 17 november 2008

Allt på en gång

I helgen gick bilarna sönder. Båda två. Den lilla verkar det inte vara så farligt med, någonting vid avgasröret/ljuddämparen, och reservdelen är beställd på verkstan. Den går att köra i alla fall även om den låter som en rallybil. Den stora bilen däremot fick stanna kvar på verkstan och verkar ha något allvarligare fel. Fasiken!

Och i helgen drog Lillebror ned min kamera i golvet, som jag så lämpligt hade ställt i fönstret efter att ha fotat middagen. ( Hur knäpp är man egentligen när man fotar sin egen mattallrik?! ) Jag ville ju göra ett inlägg här på bloggen om goda höstsoppor men nu är det kortslutning i kameran så det blir inget av med det. 

Egentligen har jag ändå inte tid att blogga eller sitta och surfa runt på tusen och en bloggar. Fast nu har jag gjort just det (istället för att vika tvätt...) och flera har skrivit om att ta en paus. Bloggpaus. Och det lät så skönt på nåt sätt. Långt mellan inläggen blir det ju ändå på den här bloggen. Det finns så mycket annat som tar min tid, speciellt nu när det jobbas för fullt för att få renoveringen klar till jul. Men att ta en medveten paus och strunta i hela bloggvärlden en sväng låter lockande. Jag tror jag gör det. 

Vi ses igen, efter min paus...

Ha det så gott tills dess!


6 kommentarer:

Karin sa...

Ha en bra paus så hoppas jag du återkommer.

Skit vad jobbigt med båda bilarna. Bilar ska ju bara fungera!

Zäta sa...

Ha en bra paus!

Men lova att du kommer tillbaka och visar bilder från renoveringen när det är klart.

hem ljuva hem- helena sa...

Så jobbigt med bilarna!!
Ja, då pausar vi både du och jag, och jag förstår precis vad du menar med att det känns skönt på något sätt. Samtidigt som bloggandet är så roligt och ger en så mycket tillbaka så tar det ju himla mycket tid också!!
Jag tänkte försöka pausa åtminstone fram till helgen, men aldrig har jag väl kommit på så många inlägg som nu...och visst är jag inne och "smygläser" andra bloggar också-så länge nacken tillåter.
Ha en bra paus!! KRAM!

Zäta sa...

Hej Anna!

Vill bara tipsa om en tävling på min blogg:

http://blogg.zettervall.se/#post1055

Karin sa...

Hur går det med allt där hemma? Ha en bra jul, kram!!

Anonym sa...

Ha en skön bloggpaus. Ta hand om dig (först), de tre sedan. Tänk på att du måste orka.