tisdag 12 februari 2008

En dos vinterEfter en rätt snöfattig vinter hittills har vi nu äntligen fått oss en dos av snö, sol och skidåkning under en vecka på semester i Hundfjället, Sälen. Det var helt underbart!

Stora Tjejen har gått i skidskola för andra året och klarar nu att åka själv genom Trollskogen och åker också gärna mellan pappas ben nerför de brantare backarna. Hon har riktigt fått blodad tand! Lilltjejen har för första gången fått prova att stå på ett par slalomskidor men föredrar än så länge pulkan...

Vi bodde perfekt i lägenhet i Hundfjällscenter med mataffär runt hörnet och badhus på bottenvåningen. Till badhuset gick vi flera kvällar och det var verkligen skönt att få ta av de tjocka kläderna och istället slänga sig i vattnet! Tjejerna älskar att simma och sparkar sig fram i vattnet självständigt med puffar på armarna.

Efter att även fått sig lite shopping i form av nya skidkläder och en lammullskofta samt en relaxbehandling med helkroppsmassage och fotscrub är det en väldigt nöjd mama som återigen landat i vardagen! Härnäst stundar städning och vikning av tvätt...

Tack kära Farmor för en jättefin vecka med dig!

3 kommentarer:

Philura sa...

Vilka härliga vinterbilder!

hem ljuva hem- helena sa...

Åh, vilken härlig vecka ni verkar ha haft!! Nu blev jag ju inspirerad att ta tag i barnens slalomskidåkande när jag hör att dina barn redan är igång trots sin ringa älder!! Fast det blir makens uppgift att lära dem...själv är jag inge bra på att åka!

Under en vind sa...

Vad härligt!!

Här är det barmark och solsken, lite annat än dina bilder!

Önskar också dig en mysig dag! Kram!