söndag 24 februari 2008

En mysig dag

Redan när jag vaknade i morse så kände jag att jag inte orkade uträtta några storverk. Det blev en väldigt mysig dag i alla fall!

Mitt på dagen kom min Farbror och Lillkusin (som ju inte är så liten längre!) förbi på fika eftersom min kusin skulle på husvisning här i vårt samhälle. Huset var förskräckligt så det blir inget köp, men det var i alla fall kul att träffas. Våra tjejer var rejält blyga först eftersom det var länge sen vi sågs men la snart beslag på min farbror som gjorde sig populär genom att trolla och sjunga med dem!

På eftermiddagen, efter maten, kröp jag ned med Lillebror i sängen för att kombinera lite vila och amning. En efter en kom sen resten av familjens medlemmar och till slut låg vi alla på rad och det var bara så mysigt. De andra sov men jag njöt av att bara ligga och känna deras närhet. Ibland är allt så intensivt och det blir helt enkelt omöjligt att njuta av stunden i vad som känns som ett kaos av leksaker, skrik och behov jag måste tillfredsställa. Men så kommer det såna här stunder av total närhet som är så värdefulla.

Den här helgen var tänkt att ägnas åt fortsatt renovering av huset men annat har kommit emellan så det har inte blivit mycket gjort. Många timmar tillbringades t ex igår framför datorn i ett försök att hitta det perfekta huset för sommarens Frankrikesemester. När Lilltjejen var bebis hyrde vi ett hus med egen pool uppe i bergen i södra Frankrike och det var helt underbart! Nu är frågan om det ska vara ett hus ute i naturen igen eller kanske i en stad denna gång. Det lutar nog åt stan - men egen pool ska vi ha!

Här är några bilder från förra Frankrikesemestern:


I morgon är det måndag och vardag igen. Jag hoppas verkligen att vädret är hyfsat så att jag kan gå en riktig långpromenad igen, det längtar jag efter!

5 kommentarer:

hem ljuva hem- helena sa...

Vilka härliga bilder du visar från er Frankrike semester! Låter verkligen frestande! Ha en skön start på veckan. Kram!

Tidsmästarinnan sa...

så fint du skriver om er mysiga dag, precis sådär är det, rätt vad det är kommer det en stund när man bara njuter av sin familj :-)
Vad härligt det såg ut på er Frankrikesemester!! Var i krokarna var ni då, och var det väldigt dyrt att hyra hus med pool, det såg ju helt superhärligt ut!
Kram!

SKATAN sa...

Låter helt underbart med en resa till Frankrike. TÄnk att möta våren där...

Ja, jag instämmer helt och hållet i vad du skriver till mig. Helre lite rykande svordomar än kommentarer av det andra slaget. Det är långt värre det...

Önskar en skön helg.

Kram.

Anonym sa...

Bilderna från er Frankrikesemester ser jättelockande ut. Hur hittade du detta semestermål? Jag blir väldigt sugen på att själv åka dit med man och bebis. Ha en superhärlig fortsättning på veckan. Kram!

Anna i den vita soffan sa...

Hej Anonym!
Det finns många sajter för att hitta hus att hyra. Prova tex www.flv.fr eller www.novasol.se. Huset du såg på bilderna var rejält stort, vi var flera som hyrde tillsammans, men det finns massa fina ställen i olika storlekar. Kan i alla fall rekommendera en skön semester i sydfrankrike! Hoppas att du också får en fin vecka och en härlig påsk!