söndag 30 mars 2008

Hurra för mig!


I fredags fyllde jag 30 år!

Världens bästa mormor och morfar kom och tog hand om tjejerna och min älskling och jag (och Lillebror såklart!) åkte iväg till Sundbyholms slott för lite romantisk lyx.

Det var hur härligt som helst! Vi bodde i bröllopssviten med egen jaccuzzi och där väntade champagne, exotiska frukter och chokladpraliner. På eftermiddagen hade jag en massage bokad och på kvällen fick jag klä mig fin och äta middag på slottet. Det var helt ljuvligt att få sitta stilla i flera timmar och bara njuta av maten vid ett bord med stärkt vit duk utan att ett enda glas spilldes ut eller någon skrek eller ställde sig upp på stolen! Lillebror gav mig nämligen världens bästa present - han sov sig igenom hela femrättersmiddagen!

På lördagen låg vi länge i sängen innan det var dags för frukost med extra allt, inklusive nygräddade våfflor och pressad apelsinjuice. Bara ett par timmar efter frukosten satte vi oss till bords igen för en Afternoon Tea bestående av en gigantisk buffé med kakor och bakelser. Jag åt inte ens av sconesen utan satsade all plats i magen på kakor och fluff... Så gott!

Fullkomligt proppmätta rullade vi sedan hemåt.

7 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Stort grattis!! Vilket underbart firande!!! Kram!

Grodmamman sa...

Grattis till de 30! Förstår att det var en härlig helg, hade gärna bytt med dig!
Kram

Lila sa...

GRATTIS! Vilken härlig helg!

Kramis Lila

hem ljuva hem- helena sa...

Jättestort grattis till dig!!
Åhh, vilken sagolik helg ni verkar ha haft! (och vad snällt av lillebror att sova sig igenom hela middagen...sådana gånger brukar de ju annars visa att de finns)!! (-:
Kram!

Mary sa...

Åhh, vilken underbar helg! Och ett STORT grattis i efterskott.
//Mary

Karin sa...

Så mysigt och skönt och gott och alldeles underbart det ser ut! Så mysigt ni verkar ha haft det, inte avundsjuk alls nej....

Annas resa sa...

Grattis! Det låter helt underbart att få nbo på slott och lyxa sådär!