torsdag 12 februari 2009

Tapet i garderoben

Snart är det äntligen dags att flytta in dubbelsängen till vårt stora sovrum! Vi renoverade rummet för flera år sedan, redan då med tanken att det skulle bli vårt sovrum, men har fram tills nu använt det som vardagsrum. Utmed en hel kortsida har vi byggt en garderobsvägg som hittills använts till att förvara kontorsgrejer, skivor och böcker i. Nu är böckerna nedpackade i lådor i väntan på att en bokhyllevägg ska byggas i Salen och hyllorna de stod i nedflyttade till skafferiet. Och nu kan man se tapeten igen!


En så vacker tapet som jag bara älskar och som harmonierar så fint till de vita väggarna och de gröna snickerierna rummet går i. Att välja tapet till insidan av garderoben var nästan mitt viktigaste val när vi renoverade det här rummet!Jag tycker om att det är vackert också när man tittar bakom fasaden. Många tycker säkert att det är onödigt att lägga krut på det som inte syns så mycket men att få öppna garderoben på morgonen och mötas av en vacker tapet på insidan är vardagslyx som gör mig glad! 


Nu ska bara en klädstång monteras och kläderna hängas in. En bra ursäkt för att shoppa lite nytt och fint, eller hur..!

4 kommentarer:

isabels värld sa...

Åh vilken ljuvlig tapet!! Måste erkänna att jag är dålig på att ta hand om insidan på vårt hus men skulle väldigt gärna vilja för att få mer harmoni hemma. Ha en trevlig kväll! kram Pernilla

Karin sa...

Vad skönt att ni får njuta på riktigt nu av ert sovrum. Ser fint ut!

hem ljuva hem- helena sa...

Den tapeten är underbar! Så jättefint ni får i garderoben! Det är sån´t som kallas vardagslycka. Hoppas att helgen blir jättebra. KRAM!

Anonym sa...

Ha.ha..jag tycker du gör helt rätt i att du väljer en fin tapet i garderoben ! Det är ju faktiskt insidan som räknas !!! Det försöker jag ju att lära mina barn !!!
Häls
Maria i Skara