lördag 28 februari 2009

Vackert vintrigt

Jag njuter av de sista fina blommorna i brudbuketten genom ett litet arrangemang på fat. En vit ranunkel, en rosa ros och några kvistar ginst. Enkelt, vackert och vintrigt.
Ute är det också vackert och vintrigt. Det är så skönt med en riktig vinter som håller i sig efter förra årets eviga barmark! Tjejerna är med pappa och farmor i vår lilla backe i närheten och tränar på slalomåkningen. Lillebror och jag är hemma och tar hand om den evigt växande högen av tvätt...

Han är så mysig att vara med - efter veckor av frustration har liten Lillebror äntligen vågat släppa taget och går nu självständigt! Det är en liten solstråle som tultar omkring och munnen går i ett; skratt och långa haranger av ljud om vartannat. Den där frustrationsfasen som kommer när det är dags för ett nytt steg i utvecklingen är inte kul men desto roligare är det när de äntligen bemästrar det nya!

Hoppas du som kikar in här också har en fin helg med mysigt sällskap och vintriga aktiviteter!

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad mysigt med lillebrors framsteg.. Vilket otroligt vackert arrangemang!

kram

Anonym sa...

Smart sätt att njuta av brudbuketten till det yttersta! =)

isabels värld sa...

Vilket fint arrangemang!! Vita ranunkler är en av mina favoriter.

Visst är det härligt med framstegen hos de små!

Ha det så bra! kram Pernilla

Karin sa...

Visst är det mysigt med riktig vinter men idag då det töade på asfalten blev jag så glad!

hem ljuva hem- helena sa...

Åh, det är så roligt att uppleva när de små gör framsteg! Vår Olle är just ni i en sådan där utvecklings/frusrationsfas...och jag vet inte riktigt vad som väntar där på andra sidan. Böir spännande att se!
Ha en riktigt skön helg!