fredag 9 januari 2009

Fredag kvällFredag kväll och bara myslamporna är tända. I helgen väntar födelsedagsfirande och jag har just bakat en cheesecake med ett mycket speciellt recept. Hoppas den blir bra... Tjejerna har köpt present och ser fram emot att blåsa ballonger och sjunga Ja må han leva - jag ser mest fram emot kompisarnas besök i morgon kväll. God mat blir det och sen, när alla söta barn förhoppningsvis sussar gott, dukar vi fram chipsen, ostarna, rörorna och oliverna och fyller på vinglasen lite till...

Jag ser extra mycket fram emot att äta gott i morgon kväll eftersom middagen idag blev så himla misslyckad. Det händer faktiskt inte ofta men den här gången var det nästan oätbart. Kyckling och rotfrukter i ugn med färsk timjan, citroner och lime. Låter smaskens, eller hur! Men det var det inte, allt smakade bara otroligt surt. Dessutom låg allt tillsammans i en enda form så det var inte ens så att man kunde äta bara potatisen. Suck. Hoppas verkligen på bättre resultat i morgon!

Det här är sista helgen på vårt långa jullov. På måndag är det dags att återvända till vardag och dagis igen. Men det kommer inte att bli riktigt som vanligt, Lillebror ska nämligen börja sin inskolning. Äntligen ska också han få ta av sig overallen och leka med alla roliga grejer... En ny spännande fas i vårt familjeliv tar vid!

Tills dess - trevlig helg!

4 kommentarer:

hem ljuva hem- helena sa...

Det är riktigt trist när man inte lyckas med maten. Det händer nästan aldrig hos oss heller men när det väl händer blir man så besviken.
Låter som att ni har en jättemysig helg framför er!! Ha det riktigt gott. (-: Kramis!

Anonym sa...

Hoppas du hade en härlig kväll med dina gäster och att maten smakade bra. Vi hade gäster igår kväll och en halvtimma innan de skulle komma så skulle jag sätta på ugnen och sätta in maten...då fungerade inte den och vi fattade inte vad som var fel. Som tur är så bor mina föräldrar 2 kvarter bort så de fick hjälpa oss...festen blev lyckad och idag såg vi att sladden till vår inbyggnadsugn inte satt i ordentligt..hihi
Hoppas inskolningen går bra och att ni får en bra vecka !
Häls Maria i Skara

Sussie sa...

Kul o ha hittat en ny blogg i denna stora bloggvärld...Fina bilder hade du..Kram Sussie

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Tack för titten..hoppas maten blev bättre andra gången.
Kram Lotta