onsdag 14 januari 2009

Ändrade planer

Det blev ingen dagisstart i måndags. Ingen återgång till vardagen. I stället inledde jag trenden magsjuka i familjen under några mysiga timmar i söndags och en efter en har sen nästan alla familjemedlemmar hakat på i varierande omfattning. Kul. Det värsta är ändå inte under själva magsjukan, tycker jag, utan det värsta kommer i stället dagarna efteråt när kroppen är helt dränerad på kraft. Det har inte blivit många knop gjorda den här veckan kan man säga. 

Tur att vi har stora ytor att röra oss på numera. Barnen kan springa omkring och leka, bygga jätteanläggningar med BRIO och ha picknick. Eller hänga dockornas "tvätt":
Och mamman kan sjunka ihop i en liten hög någonstans och titta på...

7 kommentarer:

Anonym sa...

åh...stackare...magsjuka är inget roligt!! För 2 år sedan var vi på julgransplundring med dagis och därefter blev nästan alla sjuka. 2 barn av över 30 stycken kom i slutet av veckan...vi var alla jättesjuka !! Och igår var det dags för årets plundring..och vad tänkte vi på när vi åkte dit tror du..hihi
Hoppas ni mår bättre och att ni kommer igång med inskolningen nästa vecka !
Häls Maria i Skara

Under en vind sa...

Hej!

oj vad länge sen jag var inne här...sista halvåret har bloggandet gått på halvfart...försöker uppdatera själv, men är urusel på att surfa runt och att lämna kommentarer...tiden räcker inte till och med barn nr 3 på väg så blir tiden inte mer....

Magsjuka är verkligen inget man önskar någon! Hoppas att ni nu alla är helt återställda!

Vilka ytor i har! De gör mig avis!
Ha en riktigt skön helg!

Kramar!

hem ljuva hem- helena sa...

Stackars er! Jag är hellre sjuk i influensa 3 veckor än magsjuk i 1 dag! Ungefär så kan man sammanfatta min extrema fobi mot magsjuka.
Vilka härliga ytor ni har att röra er på inomhus!
Hoppas att ni alla mår bättre nu! KRAM!

Karin sa...

Ja, det är inget kul med sjukdomar. Tänk vilka intensiva år det är nu med full fart hemma, sjuka barn, renovering, jobb etc. Man kommer nog se tillbaka på den här tiden och bara minnas allt kul (hoppas jag) och glömma allt jobbigt som magsjuka.

Krya på er

Anonym sa...

Här är jag nu. Rosamaranger.blogg.se

Fd Theas

Välkommen

Trollmor sa...

Stackars er, magsjuka är ett riktigt elände.
Hoppas att ni har fått tillbaka krafterna.
Vilka hitta-på-roliga-saker-ytor ni har :-)
Kram Trollmor

Karin sa...

Tack för tipset om vetevärmare, det hade jag inte tänkt på.